Szórakozás

Kovács Áron: Nekünk is ajánlottak már sok-sok milliót, de mi soha nem leszünk tévében acsarkodó pár

25 évvel fiatalabb barátnőjével házasságot és közös gyereket terveznek.

Kovács Áron műsorvezető a Story magazinnak beszélt először jelenlegi párkapcsolatáról. Majdnem négy éve vannak együtt a 24 éves, nyelvtanárként tevékenykedő Zsófival, akivel egy munka kapcsán találkoztak.

Olyan bomba csajom van, hogy smink nélkül is szebb bárkinél, ő mégis azt mondta, hogy az eszével és a munkájával szeretne érvényesülni a popsija helyett

– fogalmazott a műsorvezető, aki bevallása szerint megtalálta „az egyet a millióból”.

Kapcsolatukat azonban sosem fogják a kirakatba tenni, ahogy korábban Kovács Áron 25 évig tartó házassága esetében sem tették.

Nem szeretnénk azok közé tartozni, akik bizniszt csinálnak még a gyerekeikből is. Akik két hét után életük nagy szerelmének nevezik az új párjukat, vagy akik elfelejtik, hogy letettek valamit az asztalra, és képesek egy flakonnal a kezükben éneklést imitálni az Instagramon. Én szégyellem magam helyettük, és sajnálom, hogy elhitették velük, hogy ezt kell tenniük. Nekünk is ajánlottak már sok-sok milliót, de mi soha nem leszünk tévében acsarkodó pár. Ennél többre tartom a kapcsolatunkat.

A páros tagjai jövőre együtt ünneplik a szülinapjukat: Zsófi 25, a műsorvezető 50 éves lesz tavasszal, úgyhogy felező bulit tartanak. „Mi a sokak által tabunak gondolt korkülönbséget is átbeszéltük. Nem vagyunk hülyék, jól tudjuk, hogy ha én kicsekkolok egyszer, Zsófi még fiatal és gyönyörű lesz, és talán itt marad egy gyerekkel. De mi ezt mindketten vállaltuk, akarjuk. Közben meg ki tudja, mi lesz? Lehet, fordítva lesz. Félelmek miatt nem lehet hagyni elveszni valamit, ami ennyire jó” – mondta.

Kovács Áron azt mondja, válása ellenére sem csalódott a házasság intézményében, és a gyerekvállalástól sem zárkózik el.

A legmegdöbbentőbb, hogy mennyire nem érdekelnek más csajok. Zsófi lenyűgöző személyiség, aki első perctől szereti a gyerekeimet, ők pedig viszont. Úgyhogy bennem nincs kérdés. Hogy esküvő vagy baba lesz előbb, abban viszont modern gondolkodásúak vagyunk. Ahogy az élet írja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik