Szórakozás

Varga Ádám olyan kemény feladatot kapott, hogy majdnem feladta a Celeb vagyok, ments ki innen!-t

Próbára tette a fizikumát és elméjét.

A Celeb vagyok, ments ki innen! szerdai részében a táborlakóknak este egy szobrot kellett egyik ágyból a másikba csempészniük, azonban aki reggel a szobrocska mellett ébredt, pórul járt. Ez Varga Ádám volt, akinek büntetésül órákig szoborként kellett pózolnia. Eleinte azt gondolta, neki színészként ez könnyű feladat lesz, de hamar kiderült számára, hogy tévedett.

Azt éreztem, hogy most csöppentem bele életem legszörnyűbb rémálmába. (…) Az első órában éreztem, hogy ez egy valódi átok, ami rám szállt. Felmerült bennem, most először a játék során, eddig eszembe sem jutott, hogy mindjárt elordítom magam, hogy Celeb vagyok, ments ki innen

– mondta el későbbi interjúja során.

Barátai végig igyekeztek szórakoztatni és támogatni őt, de a kilencedik órában már remegtek a végtagjai. Tábortársai ekkor egy emberként siettek a segítségére, mind köré álltak és megtámasztották. A megható pillanat könnyeket csalt Ádám szemébe.

Ez a mai napja az Ádámnak felér egy döntővel. Én már most át is ültetném őt vasárnapra. Elképesztő, ennyire nehéz feladatot nem kapott senki még

– vélte Curtis.

Varga Ádám utóbb azt mondta, azért jött el a műsorba, hogy feszegesse a határait, emiatt hálás ezért a feladatért is, mert nagyon keményen kellett küzdenie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik