Szórakozás

Bíró Ica: Sokan csodálkoznak, hogyan éltem túl, hogy kisemmiztek, és mégsem vagyok összetörve

„A devizafrász után a csillagok állása végre nekem kedvez.”

Bíró Ica a story.hu-nak adott villáminterjút, a lap által elkezdett mondatokat kellett befejeznie. A fitneszszakértő többi között megosztotta, hogy szerinte ha kihúzzák az ember lába alól a talajt, akkor pozitív gondolatokkal tovább kell lépnie.

Én pontosan tudom, ez mit jelent. Átéltem, túléltem. Nem is egyszer. Nekem nagy segítségemre volt az a tudás, amit a shaolin papoktól tanultam, valamint az Indiában szerzett ismeretek. Sokan csodálkoznak azon, hogyan éltem túl, hogy elvették az otthonomat, kisemmiztek, és mégsem vagyok látványosan összetörve. Kemény három év van mögöttem mélységekkel és magasságokkal, de azt mondtam magamnak: Ica, ezt neked meg kellett élned.

Elmondta, hogy a 2017-ben kezdődő lakhatási problémái után most van fedél a feje fölött, új otthona a családja tulajdonában áll.

A szerelmi életéről is beszélt:

A férfiak óriási csalódásokat okoztak. Jelenleg egyedül vagyok. Eddig nem találtam meg az igazit, akivel boldogan tudnék élni. Ha a Jóisten úgy tervezi, hogy küldi, akkor jó lenne, ha már elindítaná felém.

A most 65 éves Bíró Ica szerint nem lenne rossz újra 20 évesnek lenni, de nem cserélné el a múltját, mert hisz az ok-okozati összefüggésekben. „Sok rossz történt, de azt hiszem, újra így csinálnék mindent, hiszen ez az én sorsom” – mondta.

Jelenleg a napjai munkával telnek: több helyen dolgozik, emellett Metal Lady­ként Londonba készül, és egy könyv kiadásán is munkálkodik. Tele van tervekkel, napról napra rakja újra össze az életét.

A devizafrász után a csillagok állása végre nekem kedvez. Egy jóslat szerint főnixként magasabban fogok szárnyalni, mint bármikor.

Nemrég a Reggeli stúdiójába is egy egész napos műszak után érkezett meg:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik