Szórakozás

Berki Mazsi: Ha valaki azt gondolja rólam, hogy rossz és gonosz vagyok, akkor igaza van

TV2
TV2
Úgy érzi, meghurcolják a sajtóban.

Berki Mazsi nemrég a közösségi oldalán jelentkezett be, posztjában hosszasan írt arról, hogy úgy érzi, az elmúlt időszakban meghurcolta őt a sajtó.

Ha valaki azt gondolja rólam, hogy rossz és gonosz vagyok, akkor igaza van. Ha valaki pedig azt gondolja, hogy jóra törekvő vagyok és szerethető, akkor is igaza van. Csak abszolút igazság létezik, de emberi igazság nincs

– kezdte gondolatait.

Berki Krisztián özvegye megírta, hogy a híresztelésekkel ellentétben igenis meglátogatta néhai férjének sírját, de ahogyan ő fogalmaz, ezt úgy is fel lehet tüntetni, mintha nem tette volna. Úgy érzi, kétféleképpen is felfoghatja a saját maga helyzetét.

1. Sajnálhatom magam és együttérezhetek magammal, hogy a sajtó ilyen embertelenül meghurcol.
2. De a nagy egész szemével is nézhetem és azt mondhatom, hogy a sajtónak mindig kelleni fog valaki, akit szétszedhet, mert ez a természete. Az igazat nehéz eladni, a hazugság sokkal izgalmasabb. Milyen jó, hogy mindez velem történik, és nem olyannal, aki összeroppanna tőle.

– tette hozzá Berki, hangsúlyozva: őszinte életre törekszik, de időnként hibázik, ahogy mindenki más is, de mint mondja, ilyen a felnőtt élet, amibe szépen lassan beletanul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik