Szórakozás

Zimány Linda: Régimódi lány vagyok, szeretem, ha a férfi udvarol

TV2
TV2
Mostanában aktívabb a párkeresés területén.

Zimány Linda a Hot! magazinnak adott mélyinterjút, amit a Blikk szemlézett. Ebben többi között arról is beszélt, hogy jelenleg nem túl sikeres a párkeresés területén.

Régimódi lány vagyok, szeretem, ha a férfi udvarol, időt szán arra, hogy megismerjük egymást. Ebben a felgyorsult világban nehezen tudom elfogadni, hogy volt, aki már tíz nap után azt javasolta, hogy utazzunk el együtt… Azt tapasztalom, hogy nehéz a férfiakkal, sokan érzelmileg megközelíthetetlenek, vagy három hét után feladják

– mondta a modell, aki saját bevallása szerint az intelligens, szerény férfiakat kedveli.

Elárulta, korábban egy évig találkozgatott valakivel, de egy ponton megállt a kapcsolat, ami egyébként sem volt annyira intenzív, lassan is fejlődött. Elköteleződési problémákat vélt felfedezni az illetőnél. Általánosságban azt vette észre a randizásnál, hogy sok férfi csak nyalogatja a sebeit, előrevetítik a félelmeiket, elmondják, miért nem bíznak a nőkben. „Nem akarok a terapeutájuk lenni, azt mindenkinek magának kell megoldania” – fejezte ki a modell-influenszer, aki maga is évek óta jár pszichológushoz.

Most kicsit aktívabb lettem, visszaírogatok azoknak, akik az elmúlt két hónapban kerestek, igyekszem kimozdulni, vacsorákra járni, és újra nyitott szemmel járok.

A kudarcok ellenére biztos abban, hogy rátalál az igazira, akivel mindenről tudnak beszélgetni, a csillagászattól az autókig. „Múzeumba ezer éve nem vitt el senki” – tette hozzá.

Zimány Linda nyáron beszélt arról, hogy tudatosan óvja a magánéletét, és csak akkor fogja nyilvánosan felvállalni a párkapcsolatát, ha az már kellően komoly.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik