Szórakozás

Meghan Markle nagyon nehéznek találta a vizsgát, ezért inkább le is mondott a brit állampolgárságról

Charles McQuillan / Getty Images
Charles McQuillan / Getty Images
A hercegné állítja, a felkészülése alatt olyan dolgokról is tanult, amikről még az Egyesült Királyságban született férjének, Harry hercegnek sem volt fogalma.

Meghan Markle a minap az Archetypes nevű podcastjében mesélt arról, hogy annak idején szerette volna megszerezni a brit állampolgárságot, az ehhez szükséges vizsgát viszont nagyon nehéznek találta.

Emlékszem, amikor tanultam rá, azt gondoltam, te jó ég. Megkérdeztem a férjemet, hogy ezt tudtad? És ezt tudtad? Ő pedig csak annyit mondott, »fogalmam sem volt róla«

magyarázta Markle, aki végül le is tett a brit állampolgárság megszerzésről, amikor Harry herceggel 2020-ban úgy döntöttek, visszalépnek az uralkodói tevékenységeiktől.

A szóban forgó tesztre egyébként 45 perc áll rendelkezésre, ez idő alatt kell helyesen felelni 24, az Egyesült Királyság történelmével és szokásaival kapcsolatos kérdésre.

Az epizód egyik vendége Pamela Adlon volt, aki nemrég sikeresen teljesítette a vizsgát, és megszerezte a brit állampolgárságot. Az amerikai komikus viccelődött is azzal, hogy a hercegné dolgát talán szándékosan nehezítették meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik