Szórakozás

G.w.M Kulcsár Edináról: Nem volt kérdés, hogy őt választom, vele fogok megöregedni

Azért vállalták el a Párharcot, hogy megváltoztassák a róluk kialakult képet, ami szerintük sikerült.

Kulcsár Edina és G.w.M távozott a Párharc keddi epizódjában, utána a Mokkában meséltek a verseny alatt szerzett élményeikről, és hogy milyen visszajelzéseket kaptak a szereplésükkel kapcsolatban.

Abszolút pozitív volt a visszajelzés. Most, hogy kiestünk, olyan kommentek meg levelek jöttek a rajongóktól, hogy igazából mi ezzel már mindenhogy nyertünk szerintem

– fogalmazott a rapper, később hozzátette: nála top komment volt, amiben az állt, hogy végig hűek maradtak az elveikhez, nem taktikáztak.

Kulcsár Edina elmondása szerint a részvétellel az volt a céljuk, hogy rácáfoljanak az őket övező előítéletekre, megváltoztassák a róluk kialakult képet az emberekben. Játékostársairól azt mondta:

Azt gondolták, hogy mi vagyunk, akik mozgatják a szálakat, közben tényleg csak annyiról volt szó, hogy mindenkivel jó viszonyt ápoltunk. Érdekes visszanézni a műsort, de egyébként bárhogy is, egy nagyon jó élmény maradt.

Hogy mit hozott a párkapcsolatukba a műsor, arról G.w.M így nyilatkozott:

Annyira nem volt ez kérdés, hogy őt választom, vele fogok megöregedni, és minden ilyesmi dolog, hogy szerintem nem erősített rajtunk, hanem élménnyel lettünk gazdagabbak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik