Szórakozás

Johnny Sins szeretné leforgatni az első űrpornót

Johnny Sins / Instagram
Johnny Sins / Instagram
Johnny Sins pornósztár azzal vált igazán világhírűvé, hogy rengeteg mém készült arról, hogy milyen sok szakma képviselőjeét játszotta már el felnőttfilmeken. Azt mondja, űrhajóst nem játszott még, de nagyon szeretne.

Az orvostól, a rendőrön át, a professzorig számos szakma képviselőjét eljátszotta már Johnny Sins pornósztár, de a legnagyobb vágya, hogy egyszer egy űrhajós bőrébe bújhasson, még beteljesületlen – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Sins erről maga beszélt nemrég egy interjúban. A pornósztár elmondta, hogy ő szeretne az első pornós lenni, aki a világűrben forgathat. Bár 2015-ben még gyűjtés is indult, hogy ez az álma valóra válhasson, akkor semmi sem lett a projektből.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Johnny Sins (@johnnysinstv) által megosztott bejegyzés

Bár a 43 éves, 2008 óta a pornóiparban dolgozó Sins érzi, hogy lassan szorítja az idő, mivel az utóbbi években több kereskedelmi célú űrutazás is lezajlott, reméli, hogy van még esélye.

Leginkább Elon Muskban, és a SpaceX-ben bízik, mert úgy gondolja, Musk az a típusú ember, aki simán felkarol egy-egy meredekebb kezdeményezést. Sins biztos benne, a SpaceX számára is jó reklám lehetne, ha ők tennék lehetővé az első űrpornó leforgatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik