Szórakozás

Istenes Bence: Egy ennyire píszí világban valaki mindig sértve érzi magát, ha olyat csinálsz, ami megosztóbb

Szerinte ez nem egy szerencsés dolog.

Halloweeni különkiadással jelentkezett az IstenEst: Istenes Bence vendégei ezúttal Miss Mood, Járai Máté és Whisperton voltak, akikkel egyebek közt arról is beszéltek, hogy olyan világban élünk, ahol már minden problémát jelent mindenkinek. Járai ezt egy színházi példával illusztrálta.

Van egy ilyen musical, hogy Apácák, és volt olyan néző, aki azt mondta, kikéri magának, hogy nem felszentelt emberek felvegyék a fityulát. Hollywood is úgy van már vele, hogy meleget játsszon meleg színész: nekem akkor ölnöm kell, hogy sorozatgyilkost játsszak?

Istenest ez kissé el is keseríti, szerinte túl píszí lett a világ.

Nekem egy csomószor azért fordul meg a fejemben, hogy kell még ezzel foglalkozni, lehet jót csinálni ebben a világban? Egy ennyire píszí világban valaki már mindig sértve érzi magát, ha olyat csinálsz, ami egy kicsit kiveri a biztosítékot. Ami picit megosztóbb, amivel felhívod magadra a figyelmet. Ettől lesz izgalmas egy tartalom, ha feszegeted a határokat. Nem tetszhetsz mindenkinek, ami nem is baj.

Istenes arról is beszélt, sokszor szorongás tör rá: „Én Németországban nőttem fel, úgy jöttem haza, hogy sokkal bátrabb, merészebb voltam. Ez tökre befeszít csomó helyzetben: lennék sokkal bátrabb. Ha beöltözöm, mint most, lehet kicsit rosszalkodni, bátrabban csinálni dolgokat, aztán visszacsöppenek Istenes Bencébe, aki kétgyermekes apuka, akkor már neked ezt nem lehet, azt nem lehet, ezt várják el, azt várják el. Szeretek szabad lenni, önkifejezni magam, mégis vannak bennem gátak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik