Szórakozás

Szegedi Fecsó: Otthon sokkal nagyobb biztonságban érezzük magunkat

Blondie Music Official / YouTube
Blondie Music Official / YouTube
Egyre nagyobb a honvágyuk Amerikában.

Október közepén Amerikában jött világra Szegedi Fecsó és Géczi Bea kisfia, aki a szülők elmondása szerint nagyon nyugodt baba.

Eszik és alszik, felül betöltjük, lent kijön. Az utóbbi napok stresszesek voltak, mert fent betöltöttük, de lent nem jött ki semmi két napon keresztül. Feszült a hasa, egész este forgolódott, kínlódott és fájt neki. Nehéz, mert nem tudja elmondani, hogy mi baja van. Nem jó az a tanácstalanság, amikor nem tudod, mit csinálj. Elvittük gyerekorvoshoz aki meghőmérőzte, illetve adott tápszert és probiotikumot, ezek estére szerencsére megoldották a gondot

részletezte Szegedi a Borsnak, és azt is elárulta, hogy a gyerek körüli teendőket inkább párjára hagyja, sőt, hozzányúlni is alig mer, annyira félti.

Ő ezt jobban tudja csinálni. Mindenki tegye azt, amihez affinitása van. (…) Olyan picike még. Összevissza dülöngél a feje. Félek, hogy valamit rosszul csinálok.

Arról is mesélt, hiányoznak nekik a magyar rokonok, alig várja, hogy újra Európában legyenek.

Az orvosokkal való kommunikáció sem ugyanaz, otthon sokkal nagyobb biztonságban érezzük magunkat. Egyébként néhány hét múlva megyünk haza. Előtte Spanyolországban megnézzük a lakást, mert pár dolgot alakítottunk rajta, megcsináltattuk a gyerekszobát. A két nagymama és az idősebb fiam, Edward odajön, ott leszünk egy hétig, aztán együtt megyünk haza Budapestre, és maradunk egy ideig. Jó ez az Amerika, de ez egy teljesen más világ. Spanyolban nem éreztem ezt, mert onnan egy kőhajításnyira, pár órás repülőútra vagyunk Budapesttől. Messzinek érezzük az otthont, nekem itt honvágyam van.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik