Szórakozás

Celeb vagyok, ments ki innen!: Sírásba torkollott Schumacher Vanda és Nyári Dia vitája

„Baromira azt érzem, hogy Dia álszenteskedik.”

Összeszólalkozott Nyári Dia és Schumacher Vanda, az ételkészítés okán robbant ki köztük a vita. Schumacher szerint Nyári nem kommunikál vele, egyedül hoz döntéseket, és nem hagyja, hogy a többiek segítsenek neki. Nyári Dia azzal védekezett, hogy ő a főzéshez ért, ezért vállalja magára folyton a feladatot.

Baromira azt érzem, hogy Dia álszenteskedik. Folyamatosan. Minden egyes apró odaszúrásának van helye, amikor meg bele kéne állni egy problémába, akkor inkább visszalép és azt mondja, hogy »jaj, nem, hát én ezt nem is úgy gondoltam«, pedig dehogynem! Szerintem az lenne a helyénvaló, hogy akkor mondjuk ki mind a ketten, és nem az, hogy ezt az álcát mutatja, hogy ő a kis álszent, kis szerény. »Jaj, nem, mert a Vandus most ki van akadva. Értsük meg.« Miközben ő nem ez az ember

– fakadt ki Schumacher Vanda. A vita után sírva üzent legjobb barátnőjének a kamerákon keresztül.

Szerintem te ismersz ezen a világon a legjobban, és hogy mi van most bennem. Nem is kell elmondanom, hogy mit érzek, mert látod. Egyre nehezebben bírom olyan emberekkel, akik körülöttem vannak. Nagyon odafigyelek mindenkire direkt, hogy ne bántsam meg őket, mert nem akarom azt érezni, hogy én vagyok az, aki mindenkivel tök nyers. Pedig már egy idő után kezd kicsit elegem lenni ebből az egészből. Vannak pillanatok, amikor nagyon hazavágyom, ezért is akartam neked küldeni ezt a hangüzenetet, mert nagyon hálás vagyok azért, hogy te vagy a barátnőm. Nagyon szeretlek téged, bárcsak itt lennél! Ennek ellenére nem akarok hazamenni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik