Szórakozás

Zimány Linda: Akkor is jól érzem magam a bőrömben, ha más csúnyának lát

TV2
TV2
A modell ennek ellenére nehezen viseli a gonosz megjegyzéseket, és van, hogy meg is ríkatja egy-egy kommentelő.

Zimány Linda a minap a Borsnak adott interjút, melyben elmesélte, éveken át tudatosan maradt távol a közszerepléstől, mert nem akart céltábla lenni.

Fárasztó és bántó a kirakatban lenni, ezt megtanultam az elmúlt évtizedekben. Nem titok, hogy nehezen viselem a gonosz megjegyzéseket, pedig tudom az agyammal, hogy nem kellene ezekkel foglalkozni, mégis újra és újra megszenvedtetem magam azzal, hogy kommenteket olvasok

– mondta a modell, hozzátéve: a közelmúltban is volt rá példa, hogy egy fél éjszakán át sírt egy kéretlen hozzászólás miatt.

Zimány arról is beszélt a lapnak, hogy önkritika szempontjából nem tartja magát jó példának mások számára, mert gyerekkora óta könyörtelen célokat tűz ki maga elé, amiknek a sikerét be is hajtja magát, ám így úgy érzi, nem fér el rajta több elvárás és rosszmájú megjegyzés.

Jelenleg is dolgozik azon, hogy a hozzáállása változzon, öt éve jár pszichológushoz, és úgy érzi, kezdi megérteni a saját működését.

Egyre sikeresebben dolgozom azon, hogy könnyedebb, lazább legyek a hétköznapokban. Eljutottam például arra a pontra, hogy bátran ki merem mondani: Akkor is jól érzem magam a bőrömben, ha más csúnyának lát, és attól még szerethető ember vagyok, ha valaki nem szeret

– magyarázta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik