Szórakozás

Egykori luxusfeleség csatlakozott Gattyán György pártjához

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu

Yvonne Dederick a Megoldás Mozgalom hivatalos megjelenése óta szimpatizál a párttal, amelynek alapítóját, Gattyán György üzletembert több mint egy évtizede ismeri. Az elmúlt fél évben részt vett a mozgalom rendezvényein, lakossági fórumain. A közös munka eredménye, hogy az üzletasszony csatlakozott a Megoldás Mozgalomhoz, és a hozzá leginkább közel álló területet vezeti a jövőben” – jegyzi szombati közleményében a Megoldás Mozgalom.

A párt, amely az áprilisi választások előtt a digitalizációt tűzte zászlajára, egyben bejelentette, hogy

Dederick a Megoldás Mozgalom Női Munkabizottságának elnöke lett.

Feladatai közé tartozik majd olyan programok, kampányok kidolgozása és elindítása, amelyek érezhetően javítanak a nők megítélésén, elismerésén, legyen szó az a családban betöltött szerepükről, a munka világában való helytállásukról, vagy éppen a belpolitikában való hangsúlyosabb jelenlétükről – áll a szövegben.

„Azt gondolom, minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy a Megoldás Mozgalom politikusaként harsányabban felhívjam a figyelmet olyan nőket érintő problémákra, amelyek kihatnak a mindennapjainkra! Egyértelmű válaszokat kell adni a belpolitikai kérdésekre is. A nőket érintő korábbi ÁSZ jelentésre, az abortusztörvény-módosítására, de arra is, hogy miként fordulhat elő 2022-ben, hogy Magyarország mind a női képviselők, mind a női kormánytagok tekintetében az utolsó az uniós országok között! Miközben Ukrajnában fegyvert fognak a nők, addig itthon bizonygatni kell a nők egyenjogúságát” – mondta a párt újdonsült tagja.

Yvonne Dederick korábban a TV2 Média Csoport Kft, társtulajdonosa és ügyvezető igazgatója volt, azt megelőzően pedig az HBO Közép- és Kelet- Európai üzletfejlesztési igazgatója. Sokan ismerhetik ugyanakkor a Viasat3 korábbi, Feleségek luxuskivitelben című műsorából is, aminek egy ideig állandó szereplője volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik