Szórakozás

Letaszították a legszexibb kopasz férfi trónjáról Vilmos herceget

PHIL NOBLE / POOL / AFP
PHIL NOBLE / POOL / AFP
Bár az elmúlt két évben ő nyert, és közben még trónörökös is lett, de idén változott a módszer, ami alapján kiosztják ezt a megtisztelő címet – a walesi herceg pedig még a dobogóról is lecsúszott.

Bár szeptemberben walesi herceggé, azaz az Egyesült Királyság trónörökösévé vált Vilmos herceg, de egy másik „fontos címet” elvesztett azóta – hiszen már nem ő világ legszexibb kopasz férfije. A dolog hátterében azonban nem az áll, hogy a 2020-as és 2021-es év legszexibb kopasz férfiakat összegyűjtő listájának is az élén végző új brit trónörökös elvesztette volna a szimpátiáját a közvélemény szemében, hanem az, hogy az idei tanulmány elkészítésekor sokkal több tényezőt vettek figyelembe a Reboot nevű SEO-ügynökség munkatársai, mint korábban – például az arc aranymetszését, a Twitter hangulatelemzését, a nettó vagyont és a magasságot.

Sőt, a Reboot még az egyes szívtiprók koponyafényességi tényezőjét is megvizsgálta, majd ezen szempontok mentén egy 10-es indexpontszámot hoztak létre.

A Halálos iramban-franchise arcának, Vin Dieselnek végül szinte minden részpontszáma nagyon magas lett, így összességében az ő, 6,46-es pontszáma lett a legmagasabb, vagyis a tanulmány szerint ő a 2022-es éve legszexibb kopasz férfija.

A New York Post által bemutatott tanulmány szerint a filmsztár feje meglehetősen fényes: a koponyája fénysűrűsége 563,65 kandela per négyzetméter, ami azt jelenti, hogy ha eléggé meg van világítva a feje, akkor annyi fényt ver vissza, ami egy normál villanykörte fényerejének 70,46 százalékának feletethető meg.

Patrick T. FALLON / AFP Vin Diesel, az idei lista győztese, és az ő csillogó homloka

Az idei lista második helyén egy másik veterán színész, a 61 éves Stanley Tucci végzett 6,33-as pontszámmal, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a Gyilkos elmék és a S.W.A.T. – Különleges egység című sorozatok sztárja, Shemar Moore léphetett fel, aki 6,25-os pontszámot kapott.

Vilmos azonban az új számítási rendszer igazi vesztesének tűnik: az eddigi listavezető 6,13-as pontszámával idén csak az ötödik helyezést érte el – mivel a negyedik helyezett Pitbull, aki 6,16-os pontszámot kapott, szó szerint egy hajszállal megelőzte őt.

A top tízes lista második fele pedig így néz ki:

6. Jason Statham – 5,96 pont

7. Bruce Willis – 4‚75 pont

8. Joe Rogan – 4,37 pont

9. Dwayne The Rock Johnson – 3,62 pont

10. Mike Tyson – 2,50 pont

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik