Szórakozás

„Kérdezte, nem akarok-e az ölébe ülni” – Farkasházi Rékát egy Mikulás-jelmezes férfi próbálta felszedni saját koncertjén

RTL2
RTL2
A színésznő inkább elmenekült, még mielőtt a virgács előkerült volna.

Farkasházi Réka a NőComment!-ben elevenítette fel azt az esetet, mikor egy karácsonyi ünnepségen került kényelmetlen helyzetbe, mivel kinézte őt magának egy Mikulásnak öltözött férfi.

A karácsonyi koncert végén be szokott sétálni a két krampusszal a Mikulás. Akkor hamarabb érkezett a Mikulás, meghallgatta a műsort. Nem tudtam, hogy jól látom-e – abból ítélve, hogy a fiúk mögöttem sírtak a nevetéstől, valószínűleg jól láttam –, de már a szakálla és a parókája alól erősen kacsintgatott rám a műsor közben is a Télapó, de én úgy csináltam, mintha nem történt volna semmi. Majd amikor átadtam a szót a Mikulásnak, akkor elsőként azt kérdezte, hogy nem akarok-e az ölébe ülni, az anyukák és a gyerekek előtt. Nem gyakran fagyok le a színpadon, de akkor lefagytam, fülig vörösödtem, és nem tudtam mit mondani. Annyit mondtam, hogy »nem, köszönöm«, és kiszaladtam még mielőtt a virgács előkerült volna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik