Szórakozás

14 óra alatt kétszer ment McDonald’s-ba a brit pár – bírságot kaptak

Mert túl sokáig parkoltak az étterem előtt. Valójában persze nem.

Ben Mulhall szeptember 30-án elment McDonald’s-be vacsoráért. A Coalville-ben (Leicestershire, Anglia) élő 32 éves férfit nem sokkal később megbírságolták.

A 100 fontos (48 ezer forint) büntetés befizetéséről szóló felszólítás értelmében Mulhall egész éjszaka – összesen 14 órán át –az étterem parkolójában várakozott autójával. Azt is tudatták vele, hogy amennyiben 14 napon belül befizeti az összeget, elengedik a büntetés felét

A meghökkent férfi a Leicestershire Live-nek nyilatkozva azt mondta:

Tudom, hogy néha várni kell az ételre, de én határozottan nem várakoztam ennyi ideig.

A félreértést az okozta, hogy nemcsak Mulhall, de a felesége is szereti a gyorskajákat, és az asszony másnap reggel – ugyanazzal a kocsival – ugyanabban az étteremben vásárolta meg a reggelit. Az autót így lefényképezték este hat előtt és másnap reggel 8:22-kor is. Ebből egyértelműen arra következtetett a parkolást üzemeltető cég, hogy az autó egész éjszaka a parkolóban állt.

Mulhall már jelezte a cégnek, hogy félreértésről van szó, és a bírság eltörlését kéri. A férfi mindenesetre rendelkezik egy perdöntő felvétellel: egy térfigyelő kamera által rögzített képen az látható, hogy este fél hétkor a házuk előtt kidob egy McDonald’s-os papírzacskót.

Kapcsolódó
Pofozkodtak egy New York-i McDonald’s-ban – aztán előkerült egy balta
Videón látható, ahogy egy férfi átalakítja a berendezést a gyorsétteremben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik