Szórakozás

„Minden idők legbénább frizuráját” posztolták az Instagramra

Azóta már kissé átalakult.

„Az emberiség történetének legrosszabb frizurája” – így aposztrofálta saját hajviseletét egy Mary nevű Instagram-használó. A poszt apropója, hogy pontosan két éve történt vele a hajkatasztrófa, ő pedig azóta gondosan dokumentálta képekben, hogyan alakul át a fodrász által megalkotott séró normális hajszerkezetté.

Ma van a kétéves évfordulója a legrosszabb frizurának, ami valaha készült az emberiség története során, és én minden egyes megnövekedett centit megünneplek.  A frizura annyira szörnyű lett, hogy a saját anyámnak le kellett ülnie a földre, annyira röhögött

– írja a posztban Mary, aki az Instagram-profilja alapján egy Brüsszelben élő ékszer- és bizsukészítő. A posztban köszönetet mond a párjának is:

Külön köszönet a barátomnak, Jonasnak, aki volt annyira kedves, hogy nem szakított velem ott rögtön, helyben.

Mary egy „ilyen volt – ilyen lett” képsorozattal mutatja meg, mennyit változott a pixie-frizura óta a hajviselete. Az eredeti fotó szerinte önbizalom növelésére is alkalmas lehet bárkinek: „Ezt a képet nyugodtan mentsd el, hogy ha egyszer eljön az az idő, amikor egy kicsit bizonytalanul érzed magad a frizurád miatt, nézz rá erre, és tudni fogod, hogy a tied lehetne sokkal, de sokkal rosszabb is.”

Alább a poszt, a képsorozatban először Mary jelenlegi frizurája látható, a nyilakra kattintva juthatunk el az első, hajvágás utáni fotóhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mary & Objects (@maryandobjects) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik