Szórakozás

Angela Lansbury anno kimentette lányát Charles Manson kultuszából

Ron Galella, Ltd. / Ron Galella Collection / Getty Images
Ron Galella, Ltd. / Ron Galella Collection / Getty Images
Egészen konkrétan Írországig menekültek.

A napokban halt meg 96 évesen Angela Lansbury színésznő. Családja nem közölte a halála okát, mindössze annyit, hogy álmában távozott Lansbury.

Kapcsolódó

Az Entertainment Weekly egy érdekes sztorit elevenített fel Lansbury életéből: a színésznő 2014-ben adott egy interjút, melyben arról beszélt, hogy gyerekeit beszippantotta Charles Manson a gyilkos kultuszába. Tudniillik, Manson a hatvanas években jómódú gyerekeket toborzott szektájába Hollywoodban, több színészcsaládot megkörnyékezett, ekképp Lansbury gyerekeit is.

A kannabisszal kezdődött a dolog, aztán a heroin is játszott az esetükben. Fájdalmas kimondani, de Deidre lányom is ott volt a Manson által vezetett csoportban. Egyike volt azon fiataloknak, akik ismerték Mansont és le voltak tőle nyűgözve. Rendkívüli karakter volt, sok tekintetben karizmatikus, ez nem kérdés.

Deidre anyagilag támogatta Mansont, azonban Lansbury és a férje rájöttek, hogy lányuk szerfüggővé vált, így a hitelkártyáit elvették. A színésznő tudta, hogy ez kevés lesz ahhoz, hogy a gyereket elrejtsék Mansonék elől, így úgy döntöttek, elköltöznek Amerikából.

Cork megyébe, Írországba mentünk. Anyám ott született, és tudtam, hogy ott a gyerekeimre semmi rossz nem vár. Volt ott egy házam, egy évre minden munkától elálltam. Csodás időszak volt.

Lansbury azt mesélte, a fia, Anthony elhagyta rossz szokásait, Deidre esetében ez tovább tartott. A fiúból később tévéműsor-rendező lett, lánya éttermet nyitott Los Angelesben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik