Szórakozás

ByeAlex a produkció előtt hazaküldte versenyzőit, miután megtudta, melyik rapper dalát adják elő

Számukra véget ért az X-Faktor.

Azúrból és Papp Dávidból a mentoruk, ByeAlex csinált rapcsapatot, ők azonban egyéni versenyzőként szerették volna folytatni az X-Faktort.

A barátkozással egyáltalán nem volt probléma, de teljesen más a világunk a rapben. Sajnos ezért nagyon nehézkesen ment a közös munka, ezért is lenne feléd egy kérésünk. Ha esetleg le szeretnél minket ültetni, akkor mi azt találtuk ki, hogy csak egy embert, amelyikünk jobb lesz

mondták el a székes fordulóban.

Mentoruknak nem igazán tetszett ez az ötlet, de a végső döntést azután hozta meg, hogy megtudta, a két fiú nem saját számmal készült.

– Tehát igazából úgy csináltatok valami közöset, hogy gondolom van egy beat, és írtatok rá egy-egy verzét, és döntsem el, hogy melyik a jobb. Kábé ez lesz, igaz?

– Nem, nem saját verze. Mind a ketten T. Danny-t hoztunk.

– Akkor viszont már ki is estetek. Nem is kell folytatni. Imádom a Danny-t, jóban vagyunk, imádjuk egymást, de ő T. Danny, és a rappereknek az a dolga, hogy hozzák az üzenetet, megmutassák a saját flow-jukat. Hát, mit értékeljek itt? Azt, hogy T. Danny-t tudtok-e rappelni, vagy nem, srácok?

Herceg Erika és Puskás Peti azért meghallgatták volna a produkciót, Gáspár Laci azonban ByeAlex pártját fogta.

Szeretettel és tisztelettel mondom: köszönöm szépen, hogy itt voltatok, de az X-Faktor így véget ért számotokra

– búcsúzott a mentor, majd elmondta, hogy ha nem egy másik rapper számát hozták volna el, akkor mindkét srácot leültette volna, és a végén döntötte volna el, hogy ki a jobb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik