Szórakozás

Megyeri Csilla Muri Enikővel való vitájáról: Egy kicsit túlszínészkedte, azt hiszi, a Madách-ban van

Muri Enikő úgy érezte, hogy Megyeri Csilláék nem tartják őket egyenértékű játékosoknak, amióta visszatértek a villába.

A Nyerő Páros versenyzőinek arról kellett érvelniük, hogy miért ők érdemlik meg a győzelmet, és milyen érvek szólnak a többi pár ellen. Megyeri Csilláék kijelentették, hogy szerintük Muri Enikő és Tóth Szabi azért nem érdemlik meg, hogy ők nyerjenek, mert egyszer már kiestek.

Az influenszer az esti program után észrevette, hogy megbántotta véleményével az énekesnőt, ezért leültek, hogy megbeszéljék a dolgot.

Megbántottál azzal, hogy mi nem vagyunk teljes értékű játékosok. Komolyan mondom, már nem tudok milyen platformon vagy hangnemben beszélni veled, hogy te vagy a slepped ne marjon belém. Nekem ebből már annyira elegem van!

– fakadt ki Muri, akit párja is próbált megnyugtatni. Neki azt mondta: „Nagyon szeretlek, de nem kell mindig pesztrálni”.

Enci úgy fel tudja a kapni a vizet ezeken az apró-cseprő dolgokon. Most az, hogy kiestek és visszajöttek, na bumm, ez a véleményünk. Nem mondhatjuk el a véleményünket? Ha nekem mondja ezt valamelyik másik páros, megjegyzem magamnak, de nem így viselkedek

– fogalmazott Megyeri, majd később párjának, Molnár Zsoltnak úgy summázta a történéseket a színésznő munkahelyére, a Madách Színházra utalva, hogy:

Enci egy kicsit túlszínészkedte, azt hiszi, a Madách-ban van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik