Szórakozás

Sarah Michelle Gellar az arctetováltatáshoz hasonlította a gyerekei közösségimédia-használatát

Michael Loccisano / FilmMagic / Getty Images
Michael Loccisano / FilmMagic / Getty Images
Egyiket sem engedi.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. húsz éve házasok, és egy 13 éves lány és egy tízéves fiú szülei, akiknek nem engedik, hogy saját profilt hozzanak létre a közösségi oldalakon.

Valószínűleg szigorúbbak a szabályaink az átlagnál. A gyerekeinknek nincsenek közösségi oldalaik. Néha megengedjük nekik, hogy ránézzenek, de csak a mi telefonjainkon. Időnként szóvá teszik, hogy mennyire szigorúak vagyunk otthon, de ilyenkor mindig azt mondom nekik, hogy mégis mindenki hozzánk akar átjönni

nyilatkozta a színésznő a Yahoo-nak.

Gellar azt mondta a gyerekeinek, hogy azok a tartalmak, amiket megosztanak az interneten, ugyanúgy örökre megmaradnak, mint az 5 éves korban készített Mancs őrjáratos tetoválás az arcukon.

Abban a korban semmi sem jobb, mint a Mancs őrjárat. Most pedig már 10 és 13 évesek, és még mindig ott van a tetkó az arcukon, miközben már nem is azok az emberek, aki akkor voltak. Ezt egy gyereknek nagyon nehéz felfognia.

A színésznő nem tartja magukat szükségtelenül szigorú szülőknek, de vannak szabályaik, és csak azt szeretnék megtanítani a gyerekeiknek, hol vannak a korlátaik, hogy jól boldoguljanak a környezetükben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik