Szórakozás

Nyerő Páros: Tóth Bencéék összebalhéztak Zdroba Patrikkal

RTL Klub
RTL Klub
Hódi Pamela férje hazugnak nevezte az X-Faktor egykori énekesét.

A Nyerő Páros tegnap esti adásában hamar megfagyott a levegő a stúdióban, amikor a pároknak többek között olyan kérdésekre kellett válaszolniuk, hogy például szerintük „Kit lehet a legjobban manipulálni?”. Az ellentét Zdroba Patrik és Tóth Bence között bontakozott ki igazán, Hódi Pamela férje ugyanis hazugnak nevezte az X-Faktor egykori versenyzőjét, azt sérelmezve, hogy Zdroba nem vallotta meg nekik őszintén, hogy szövetkezési célból már megkörnyékezte valaki őt és a párját, Bettit.

Patrik, meg lett kérdezve tőled, hogy akkor téged megkörnyékeztek-e már a másik oldalról. Így lett feltéve a kérdés. Így volt, Csilla?

– mondta Tóth Bence, akinek Megyeri Csilla is megerősítette a szavait.

Zdroba Patrik állította, nem válaszolt korábban erre a kérdésre, a szóváltás viszont nem ért véget.

Bár a feladat lényege az volt, hogy a párok tagjai ugyanazt a választ adják bizonyos kérdésekre, Tóth Bence és Zdroba Patrik inkább hátrányba kerültek, csakhogy egymás neveit írhassák a tábláikra, így folytatva a vitájukat. Egy ponton, amikor ismét nem egyezett Tóth Bence és Hódi Pamela válasza, utóbbi jelezte a férjének, hogy szerinte túltaktikázta a játékot.

A kialakult helyzet több más párnak is kényelmetlenné vált: amíg Young G már sajnálta Zdrobát, Törőcsik Daniék szerint Tóth lelki terrort alkalmazott, amivel sem az ő és a párja, Bíró Bea, sem pedig Muri Enikőék szimpátiáját nem nyerte el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik