Szórakozás

Lotfi Begi a kiesésükről: Annyira nem bánom, hogy számunkra véget ért a játék

RTL Klub
RTL Klub
A második héten a zenésznek és feleségének kellett távoznia a Nyerő Párosból.

Madár Veronikáék után Lofti Begiéknek ért véget a verseny a Nyerő Páros tegnap esti adásában. A zenész a kiesésük kapcsán a Blikknek nyilatkozott, mint mondja: jó élményként tekintenek a villában töltött időre, de nem bánják, hogy haza kellett térniük.

Kapcsolódó

Annyira nem bánom, hogy számunkra véget ért a játék. Nagyon élveztük a feladatokat és a többi pár társaságát, de egyre jobban kezdtek kiéleződni a versenyzők közötti ellentétek. Ezek a helyzetek pedig Rékát nagyon megviselik, a Bécivel való szóváltás után is elpityeredett. Tudtam, hogy ennél csak durvább feszültségek lesznek, és ezt az ő lelke nagyon nehezen bírná

– magyarázta Lotfi Begi.

A zenész hozzátette: a feleségével az elmúlt években mélypontra jutott a házasságuk, a verseny viszont sokat segített nekik abban, hogy a kapcsolatuk elinduljon a javulás útján.

Segített a játék abban, hogy javítsunk a kapcsolatunkon, ami napról napra jobb. Bármennyire is mélyponton voltunk, nálunk sosem volt opció a válás. Azt valljuk, mindenáron helyre kell hoznunk a házasságunkat, hiszen szeretjük egymást, és a három gyermekünket is együtt akarjuk felnevelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik