Szórakozás

Kabát Peti: Tévhit, hogy nem értek a matematikához

Sárosi Zoltán / RTL Klub
Sárosi Zoltán / RTL Klub
Állítja: a fejben számolás is simán megy neki.

Kabát Petivel a 45. születésnapja alkalmából készített interjút az nlc, ebben beszélt arról, hogy szeret viccelődni, de komoly is tud lenni.

Velem lehet bármiről beszélgetni. Nagyon nagy tévhit például, hogy nem értek a matematikához. Ez elterjedt az emberek fejében, de valójában nagyon is jó vagyok benne, és a fejben számolás is simán megy

– fogalmazott, hozzátéve, hogy tud és szokott is magán nevetni.

Nyerő Párosról azt mondta, azért szereti, mert önfeledten szórakozhat, viccelődhet.

Most már nem kell annyira idegeskednem, mint amikor az első évadban beköltöztünk Adrival (Róka Adrienn, Kabát Péter barátnője – a szerk.), mint játékosok, és át tudom érezni a párok feszültségét, hiszen mi is átéltük. Viszont játékmesterként már sokkal lazább vagyok. Eleinte izgultam, hogyan fogunk kijönni Balázzsal, de mára teljesen összecsiszolódtunk.

Sebestyén Balázzsal baráti a viszonyuk, ezért egyáltalán nem zavarja, hogy műsorvezető társa szívatja a műsorban, mert „jó értelemben, viccesen teszi”.

Az, ami a képernyőn keresztül lejön, teljesen őszinte és nem megjátszott. Emellett megvan a tisztelet is egymás iránt. Ő tudja, hogy mit értem el focistaként, én pedig tisztában vagyok vele, ő mit tett le az asztalra és rengeteg tanulok tőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik