Szórakozás

Kulcsár Edina: A legnagyobb félelmem, hogy elveszítem a szerelmem, de ez úgysem fog bekövetkezni

TV2
TV2
Továbbá a mélységtől és a magasságtól is fél.

Kulcsár Edina és G.w.M is részt vesznek a Párharc című új műsorban, melynek kapcsán előkerült köztük az is, hogy mi az a dolog, amitől tartanak az életben.

Kapcsolódó

Azért vállaltuk el ezt a szereplést, mert egyébként is nagyon szeretünk együtt időt tölteni. Szeretünk együtt játszani, hülyéskedni, mindent. Igazából itt most megmérettetjük magunkat

– mondta el G.w.M első közös tévés szereplésükről.

Kulcsár Edina a félelmeivel kapcsolatban így nyilatkozott:

Az az igazság, hogy eddig mindenhol azt mondtam, hogy nem félek semmitől, de amúgy nagyon sok mindentől félek. A legnagyobb félelmem, hogy elveszítem a szerelmem. Na, de viccet félretéve – mert ilyen úgysem fog bekövetkezni –, azért sok mindentől félek, például a mélységtől, a víztől. Úszni tudok, de kiskoromban bedobtak a mélyvízbe, hogy »tessék, tanulj meg úszni«, szóval ezt nem szeretem. Egyébként a magasságtól is félek, viszont ha van kamera, akkor felszívom magam.

A modell arról is beszélt, hogy nem tartanak a többi versenyzőtől, de felkészültek az esetlegesen előforduló feszültségekre. Mint mondta, őket „eléggé megedzette az élet”, úgyhogy nem félnek semmitől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik