Szórakozás

Chrissy Teigen egy évvel később döbbent rá, hogy nem vetélése, hanem abortusza volt

Karwai Tang / Getty Images
Karwai Tang / Getty Images
A beavatkozás két éve megmentette az életét.

Chrissy Teigen és John Legend 2020-ban elveszítették a kisbabájukat, akit Jacknek kereszteltek el. A modell korábban azt mondta, hogy elvetélt, de csütörtökön egy kerekasztalbeszélgetés folyamán arról beszélt, hogy valójában abortusza volt, és ő is csak később jött rá a különbség jelentőségére.

Két éve, amikor Jackkel, a harmadik gyerekünkkel voltam terhes, rengeteg nehéz és szívet tépő döntést kellett meghoznom. Nagyjából a várandósság felénél nyilvánvalóvá vált, hogy a baba nem fogja túlélni, és orvosi beavatkozás nélkül én sem. Nevezzük nevén a dolgot: abortuszom volt. Egy terhességmegszakítás, ami megmentette az életemet, egy olyan baba elvetetése, akinek semmi esélye nem volt. És hogy őszinte legyek, ezt soha, de soha nem raktam össze, egészen néhány hónappal ezelőttig.

Mint mondta, azután ismerte fel a különbséget, hogy az Egyesült Államok legfelsőbb bírósága eltörölte az amerikaiak abortuszhoz való alkotmányos jogát. Együtt érzett azokkal az emberekkel, akiknek meg kellett hozniuk ezt a nehéz döntést, majd a férje emlékeztette rá, hogy ő is egy közülük.

Hirtelen elhallgattam, és furcsán éreztem magam, hogy én nem így értelmeztem a történteket. Azt mondtam a világnak, hogy elvetéltünk, a világ egyetértett abban, hogy elvetéltünk, és az összes címlapon az szerepelt, hogy vetélés volt. És nagyon frusztrált lettem amiatt, hogy már az elején nem azt mondtam, ami valójában történt. Hülyén éreztem magam, amiért több mint egy évbe telt, mire megértettem, hogy abortuszunk volt.

Augusztus elején a házaspár bejelentette, hogy ismét babát várnak.

Kapcsolódó
Közel két évvel a vetélése után újra babát vár Chrissy Teigen
Bejelenteni is alig merte, annyira aggódik a kicsiért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik