Szórakozás

Henry Kettner: Sokan azt hiszik, hogy félig francia vagyok, de nem

TV2
TV2
Mindkét szülője magyar.

A Futtában legújabb részében Palik László Henry Kettnerrel beszélgetett. Az influenszer az epizód elején tisztázta a vele kapcsolatos leggyakoribb tévhitet.

Párizsban születtem. Sokan azt hiszik, hogy francia is vagyok, legalább félig, de nem, mert magyarok a szüleim. Apukám az, aki mindig kint akart élni, kint akart dolgozni, úgyhogy anyukám kiköltözött hozzá.

Kettner elmondta, hogy nagyjából 2-3 éves koráig élt Franciaországban, majd szülei válása után az édesanyjával visszaköltöztek Magyarországra. Bár kiskorában megtanult franciául is, később teljesen elfelejtette a nyelvet. A francia állampolgárságot sem kapta meg, mert ahhoz legalább öt évet kint kellett volna élnie.

Idegen hangzású nevével kapcsolatban elárulta, Magyarországon valamiért sokan hiszik azt, hogy a Kettner a keresztneve, ami igazából Henri. Ezt sokan Henriknek szokták érteni.

Arról is beszélt, hogy gyerekkora óta érdekli a műsorkészítés és tartalomgyártás.

Már gyerekkoromban a nagypapám régi kazettás videokamerájával csináltam otthon a műsorokat. Akkor ment a Való Világ első szériája, és emlékszem, otthon a lakást berendeztem Való Világosra. Én voltam a műsorvezető, szüleim a szereplők. Táncolniuk kellett a csúszós padlón, meg ilyen hülyeségeket kitaláltam. A lényeg az, hogy mindig csináltam valami műsort, kitaláltam valamit, azt felvettem, és utána levetítettem az egész családnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik