Szórakozás

A Korona színésze állítja, II. Erzsébet királynő nézte a sorozatot

7e Art / Left Bank Pictures / Netflix / Photo12 via AFP
7e Art / Left Bank Pictures / Netflix / Photo12 via AFP
Fülöp herceg viszont nem.

Matt Smith alakította Fülöp herceget A Korona című, II. Erzsébet uralkodásáról szóló Netflix-sorozat első két évadában. A színész csütörtökön a Today show vendégeként beszélt arról, hogy tudomása szerint a királynő nézte a szériát.

Hallottam, hogy a királynő látta a sorozatot. Úgy tudom, egy kivetítőn nézték vasárnap esténként

– fogalmazott a színész, aki azt is tudni vélte, hogy II. Erzsébet néhai férje viszont nem követte nyomon a sorozatot.

Tudom, hogy Fülöp nem nézte. Egy barátom mellette ült egy vacsorán, és megkérdezte. Azt mondta neki: »Nem tudom megállni, hogy ne kérdezzem meg. Láttad A Koronát?«, mire Fülöp ránézett és azt mondta: »Ne légy nevetséges!«

Smith egyébként egy alkalommal találkozott Harry herceggel, aki viccből Nagypapának szólította őt. „Nem állíthatom, hogy jelenleg nézi a sorozatot, de egy ideig biztosan nézte” – árulta el a sussexi hercegről a színész.

Harry herceg tavaly James Corden műsorában elismerte, hogy pár részt megnéztek a feleségével, Meghan Markle-lel.

Elég lazán kapcsolódik az igazsághoz. Természetesen nem minden pontosan így volt. Egy hozzávetőleges képet ad erről az életstílusról, hogy milyen nyomást helyez az emberre az, hogy a kötelességet és a szolgálatot a család és minden más felé kell helyeznie, és hogy mi származhat mindebből

– árulta el ekkor a herceg, aki azt is elmondta, még mindig jobban szereti a családjáról szóló, fikción alapuló sorozatot, mint a híradásokat a valós életükről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik