Szórakozás

Tóth Gabi az őt ért kritikákról: Ami a legjobban fáj, hogy nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell

TV2
TV2
A mostani gyűlöletkampány jobban megviselte, mint eddig bármelyik, valahol mégis érti, miért kapta.

Azért is némítottam el az oldalaimat, hogy legalább azokat az embereket, akik szeretnek, támogatnak, ne tegyem ki ennek a hihetetlen mértékű gyűlölet cunaminak, aminek én a középpontjába kerültem immár sokadik alkalommal. De most valami eltört bennem. Ezúttal nem tudok úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne

olvasható Tóth Gabi legutóbbi blogbejegyzésének elején.

Kapcsolódó
Tóth Gabi egy időre elnémítja a közösségi oldalait
Szeretne visszatérni a valóságba, „ahol igazi érzések, reakciók vannak, ahol figyelünk egymásra, és támogatjuk, erősítjük a másikat”.

Az énekesnő arról írt, hogy Kendőzetlenül című blogján, annak elnevezéséhez hűen a valós érzéseit szokta megosztani, így néha az árnyoldalakról is be kell számolnia, jelen esetben az ellene irányuló gyűlöletkampányról.

Talán soha nem lesz vége… és ez baromira fáj. Ami a legjobban fáj, hogy tényleg nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell. Milyen mértékű a bűnöm, ami miatt évek óta ki lettem kiáltva ellenségnek? A családtagjaim, a gyermekem halálát kívánni maradhat büntetlen?

– fogalmazott a bejegyzésben, majd azt latolgatta, vajon a rosszindulatú kommentelők belegondolnak-e az ő helyzetébe, és mi vezérli őket a kirekesztő üzenetek megfogalmazására.

Ez most már tényleg sok volt. Annyira legyengültem mentálisan, érzelmileg és ennek következtében fizikailag is, hogy ennek az időszaknak nyoma maradt, és hogy stílszerű legyek, megkoronáztam egy coviddal.

Az énekesnő elárulta, miután pozitív lett a koronavírus-tesztje, rettegett attól, hogy újraéli az első megbetegedése rossz élményeit. Mint írja, a férje, Krausz Gábor szerencsére nem fertőződött meg, így tudott gondoskodni róla és kislányukról, Hannarózáról.

Olyan volt ez a covid, mint egy tornádó… Vagy ahogy a barátnőm mondta, mint a szerelem: mindent elsöprő. De szó szerint! Testileg, lelkileg teljesen szétszedett, de aztán összerakott. Mivel egyedül voltam bezárva, a gondolataimmal és a kérdéseimmel, próbáltam feldolgozni az eseményeket és törekedtem arra, hogy meglássam bennük a jót, majd levonjam a tanulságot. És lám, sikerült! Azt már régóta tudom, hogy minden okkal történik. Az is, hogy én most újra beteg lettem. Szükségem volt ezekre az egyedül, magammal töltött napokra

– írta Tóth Gabi, hozzátéve: „bár ez a mostani gyűlöletkampány jobban megviselt, mint eddig bármelyik, valahol mégis értem, miért kaptam. Hogy végképp ráébredjek: milyen csodálatos férjem van, milyen erősek vagyunk mi együtt, milyen szerencsések vagyunk, hogy vagyunk egymásnak, és van nekünk Hanni.”

Kívánom azoknak az embereknek, akik pár lájkért mindenre képesek, hogy ennél sokkal nagyobb örömökben legyen részük. Találják meg azt a társat, aki kiáll mellettük és értük minden áron, soha ne kelljen a könnyeikkel küszködve esti mesét olvasniuk a gyermekeiknek, és képesek legyenek megtanítani nekik a valódi, őszinte, feltétel nélküli elfogadást!

– zárta posztját az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik