Szórakozás

Schumacher Vanda: Nem érdekel a rezsi, nem érdekel a magyar szarság

RTL Klub
RTL Klub
Őt az utazás élteti, és amíg megteheti, hódolni is fog ezen szenvedélyének.

Schumacher Vanda a napokban az Instagram-oldalán írt arról, hogy az elmúlt időszakban rengeteg kérdést kapott arra irányulóan, miért és miből utazik ilyen sokat. A színésznő az anyagiakról nem akart beszélni, úgy érzi, nem tartozik senkinek sem magyarázattal, a miértekről viszont hosszan értekezett.

Mint írja, nemrégiben elveszített egy számára nagyon fontos illetőt, azóta pedig szüntelenül keres valamit, ami betölti ezt az űrt és lefoglalja a gondolatait. Hozzátette, nem nagyzolásból posztol az utazásairól, hanem mert boldoggá teszi, ha megörökítheti a kalandjait és mesélhet róluk.

Szeretem a mai napig azokat az embereket, akik azt éreztetik velem, hogy mindig van jobb, az élet szép és nem az az egyetlen szürke magyar kispolgári élet van, amibe én sosem illettem bele. (…) Az élet egy rohadt nagy kaland, és nem vagyok képes csak túlélni

– fogalmazott Schumacher, aki úgy érzi, az utazás az, amivel érezheti, hogy él, és amíg megteheti, addig hódolni is fog ezen szenvedélyének.

Mindenkinek van egy vesszőparipája az életében, az enyém pedig az, hogy érezni akarom, hogy élek, hogy boldog vagyok minden egyes percben, mert egy nap vége lesz, és nem akarom elpazarolni az életemet. És nem érdekel a rezsi, nem érdekel a magyar szarság, ha majd nem lesz, eszek száraz kenyeret vagy szőlőt csenek a badacsonyi hegyről, vagy bánom is én, de most megyek, mert mennem kell felfedezni a világot, mert még egyszer ismétlem, engem ez tesz boldoggá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik