Szórakozás

Ezért nem Tóth Gabi a Kárpátok királynője, hanem Kiszel Tünde

24.hu
24.hu
Három órás sorok egy-egy naptárbemutatón, több ezer eladott példány – nehéz kifejezni számokban, mekkora az érdeklődés immár 21 éve Kiszel Tünde aktuális naptárjáért. Egy dedikált példányt hirdettünk meg eladásra, hogy lássuk, ki veszi meg és mennyiért.

Legutóbbi videónkban egy felfújhatós unikornist próbáltunk szerezni az egyik legnépszerűbb online apróhirdetési oldalról. Most emeltük a tétet, és az összes eddig piacra dobott Kiszel Tünde naptárhoz szerettünk volna hozzájutni. Spoiler: nem sikerült. Ellenben kaptunk egy dedikált – Józsefnek szóló – példányt, amit meghirdettük eladásra. Kíváncsiak voltunk, mennyiért tudjuk elpasszolni, illetve, hogy milyen egy Kiszelt Tünde rajongó a való életben. Meglepetésünkre egy fiatalember csapott le dedikált példányra.

 

Hogyan enyhíti a használtcikk-kereskedelem a túlfogyasztás negatív hatásait?

A Jófogás felhasználói 2021 során másodkézből adtak-vettek több mint 4,3 millió terméket, így 1 év alatt 125 ezer tonna szén-dioxidtól óvták meg a Földet, ami olyan, mintha 1 teljes napra nullára csökkenne Magyarország teljes károsanyag-kibocsátása. A megtakarított műanyag, alumínium és acél mennyisége pedig 2,7 milliárd LEGO kocka, 5 Eiffel-torony, 160 millió iPhone és 43 ezer autó előállításának feleltethető meg. Légy te is a körforgás része!

 

A videó a Jófogás támogatásával készült.

Olvasói sztorik