Szórakozás

Egész jól elvolt barátnőjével az amerikai férfi, amíg nem találkozott vele élőben

Caleb 20 órát repült, hogy láthassa a barátnőjét. Kiderült, ami működik online, az élőben nem biztos.

Caleb és Cecilia két éve ismerkednek, első személyes találkozójuk viszont katasztrofálisan sült el – írja a Daily Mail a Danger Tv riportja alapján.

Az amerikai férfi az interneten ismerkedett meg ausztrál barátnőjével. Elkezdtek e-mailezni, az év elején telefonszámot cseréltek, és utána rendszeresen beszéltek egymással.

Cecilia csak egy homályos fotót látott az amerikai férfiről, mégis belement, hogy találkozzanak.

Caleb 20 órát repült, hogy láthassa a barátnőjét, de már akkor problémák léptek fel, amikor leszállt Sydneyben. A  bevándorlási hivatal tisztjei egyből félrehívták, hogy ellenőrizzék. A férfi elmondta a történetét, ami után még a hatóság is aggódni kezdett. Megkérdezték, hogy van-e elég pénze arra az esetre, ha összevesznének a barátnőjével.

Caleb közölte, hogy 100 dollárral (kb. 40 ezer forint) érkezett az országba, arra számít, hogy Cecilia kisegíti, ha szükséges.

További problémát jelentett, hogy a férfi először nem tudott kapcsolatba lépni a nővel, mivel Cecilia a melbourne-i repülőtér információs pultjánál várta őt, ahová egyébként megbeszélték a találkozót.

Hat órán át őrizetben tartották Calebet, de végül elengedték, hogy találkozzon Ceciliával, bár lehet, akkor járt volna jobban, ha ez nem történik meg.

Találkoztak a nő otthonában, de a férfi elmondása szerint nagyon nem működött a dolog, annyira, hogy a férfi két nap után haza is utazott, annak ellenére, hogy eredetileg két hétig akart Ausztráliában maradni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik