Szórakozás

Hajdú Péter templomi esküvőt tervez, noha egyszer már nősült oltár előtt

Neményi Márton / 24.hu
Neményi Márton / 24.hu
Úgy tűnik, ökumenikus szertartás keretében összejöhet.

Hajdú Péter és Láng Eszter a Story őszi különszámában beszéltek a kapcsolatukról és közös családi életükről. Kisfiuk, Dominik februárban született meg, és az anyja állítása szerint „az apukájára ütött, utálja a nyugit, az otthon ülést, folyton jönne-menne, intézkedne”. Párjáról azt mondta:

Peti sokkal jobb apuka, mint azt valaha gondoltam. Ha itthon van, megszűnik minden, szívét-lelkét kiteszi a gyerekeiért.

Hajdú Péternek van két kiskamasz gyereke is az előző házasságából Sarka Katával, így nem kezdő apuka, most mégis máshogy viszonyul a gyerekneveléshez.

Sokkal szentimentálisabb lettem. Egyszerűen elolvadok egy mosolytól. Összeszorul a szívem, ha legörbül a szája. Már most érzem, hogy Domit jobban elkényeztetem majd, mint a másik két gyerekemet.

Láng Eszter elmondta, nem szerepel a terveik között még egy baba, az esküvő azonban annál inkább. Jövő nyárra tervezik a nagy napot, amely során templomban is szeretnék kimondani az igent, noha a producer egyszer már nősült oltár előtt, ráadásul más felekezethez is tartoznak.

Még az utánajárásnál tartunk ebben a témában, de úgy tűnik, hogy a templomi esküvő ökumenikus szertartás keretében összejöhet. Mi nagyon szeretnénk

– fogalmazott Hajdú Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik