Szórakozás

Britney Spears testszégyenítős posztjától a rajongói is kiakadtak

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Christina Aguilerára és a táncosaira is tett egy kevéssé ízléses megjegyzést.

Britney Spears a minap meglehetősen vitatott posztot tett közzé az Instagram-oldalán. Egy idézetet osztott meg, ami a következőképpen szól:

Rájöttem, hogy csak egy módja van annak, hogy vékonynak tűnj: lógj kövér emberekkel.

Az énekesnő az idézet mellett arról írt, hogy azt kívánja, bárcsak megválaszthatta volna a dadákat, akik a gyerekeire vigyáztak, illetve a háttértáncosait is, akik a fellépéseire kísérték annak idején. Szerinte ugyanis ha olyan táncosai lettek volna, mint Christina Aguilérának, akkor biztosan nagyobb rendben lenne az önbizalma.

Ha Christina Aguilera táncosait kaphattam volna, extrém kicsinek látszottam volna. Miért nem beszélünk erről? Nem gondoljátok, hogy kicsit nagyobb rendben lenne az önbizalmam, ha én választhattam volna meg, hol élek, mit eszem, kit hívok fel telefonon, kivel randizom vagy ki legyen velem a színpadon?

– tette fel a kérdést Spears, aki szerint annak idején széttépték a nőiességét.

A gondolatmenetét nem fogadták túl jól a követőit, többen is megírták nekik, hogy törölnie kellene a posztját, ám ezt Spears a cikk élesedéséig nem tette meg, pedig szokása, hogy utólag eltávolítja egy-egy bejegyzését.

A kiírás egyébként valószínűleg Christina Aguilérához is eljutott, a Page Six szerint ugyanis az énekesnő kikövette Spearst az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Channel 8 (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik