Szórakozás

Olyan hófehér Patrick Dempsey haja, hogy akár a Sárkányok házában is kaphatna egy szerepet

Spoiler: McCsábítóból nem lesz Targaryen.

Patrick Dempsey mindenkit meglepett a frizurájával a hétvégi D23 Expón, ahol több társával együtt átvehette a Disney Legendáknak szóló elismerést. A színész, akinek leghíresebb szerepe Dr. Derek Sheperd (ragadványnevén McCsábító) a Grace Klinika című sorozat első évadaiból, platinaszőke, már-már fehérbe hajló színű hajjal jelent meg az eseményen.

A Deadline riportere meg is kérdezte tőle, hogy szerepet kapott-e az HBO új sorozatában, a Sárkányok házában (ahol a főszereplő Targaryen-család jellegzetes hajszíne hasonló), de Dempsey elárulta, egy másik film kedvéért vállalta be a hajfestést. Piero Taruffi olasz autóversenyzőt alakítja a Ferrari című filmben.

Imádom. Nagyszerű. Nagyon jó móka valami mást csinálni, mint a megszokott. Sajnos vagy szerencsére a hajam miatt ismernek az emberek, így ez nagyon sokakat megrendített, akik nem tudják értékelni. Általában az emberek vagy szeretik, vagy utálják

mondta a hajáról a Variety-nek. Hozzátette: még két hónapig tart a forgatás Olaszországban, addig biztosan marad a hajszín.

Emlékeztetőnek, általában így néz ki a színész:

Randy Holmes via Getty Images

Most ezzel a séróval nyomul:

The Walt Disney Company via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik