Szórakozás

Meztelen fotói eladásából finanszírozza tíz évig tartó nászútját egy fiatal pár

silkyrontheroad / Instagram
silkyrontheroad / Instagram
Az esküvőjük után ötszáz kilométert túráztak, és útközben azon járt az eszük, hogyan érhetnék el, hogy ne érjen véget olyan hamar a nagy közös kalandjuk.

A 31 éves Silke Muys és a 29 éves Kieran Shannon Spanyolországban ismerkedtek meg, még 2019-ben. Viharos sebességgel egymásba szerettek, majd 2021-ben a skóciai Skye szigetén házasodtak össze – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Az utazásért és a kalandokért rajongó házaspár az esküvő után hosszú túrára indult a szigeten. Ötszáz kilométert gyalogoltak, és közben azon gondolkodtak, mit tehetnének, hogy a nagy közös kalandjuknak ne kelljen véget érnie. Nem mindennapi ötlettel álltak elő.

Silke és Kieran úgy döntöttek, hogy a nászútjuk legalább tíz évig fog tartani és közben bejárják az egész világot. Skye szigete után Izlandra utaztak, majd Spanyolországban voltak, végigstoppolták Portugáliát, aztán három hónapot töltöttek Sri Lankán, ahonnan Indiába mentek, majd Nepálon át érkeztek meg Thaiföldre. Az utazásaikat online adományokból, és a neten eladott meztelen fotóikból finanszírozzák.

Nem keresnek túl sokat, havi nagyjából 350 fontnak (kb. 158 ezer forintnak) megfelelő összegből gazdálkodnak, így mindössze 7 fontból (kb. 3200 forintból) élnek naponta. Néha keresnek némi extrapénzt azzal, hogy vendéglátóhelyeken zenélnek, olykor pedig ingyen alhatnak szállodákban egy-egy szponzorált Instagram-posztért cserébe, de nem sok luxusban van részük.

Olcsó szállásokon töltik az éjszakákat és a lehető legegyszerűbb ételeket eszik, de azt mondják, nekik így tökéletes. Tudják nem sok ember lenne képes úgy élni, ahogy ők élnek, de ők nem is lehetnének boldogabbak. Az álmaikat élik, és ebből egyelőre nem hajlandók engedni, úgy tervezik, a nászútjuk legalább tíz évig fog tartani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik