Szórakozás

„Ilyen mocsokságot csinálni!” – Herceg Erika úgy összeveszett a többi mentorral, hogy kisétált az X-Faktor stúdiójából

Az énekesnő a visszatérését követően több produkciót is leállított, amit a többi mentor még szívesen hallgatott volna.

Herceg Erika nem volt egy hullámhosszon a mentortársaival az X-Faktor válogatójának tegnap esti adásában. Az énekesnő többször is táncra buzdította Puskás Petit, utóbbi viszont nem kívánt felmenni a színpadra. A felvétel egy pontján Herceg Erika is hasonlóan érzett, egy versenyző elől a zsűripult alá bújt, az illető viszont onnan is kitessékelte őt, míg végül táncolt egyet a kedvéért. Nem tetszett neki viszont az, hogy a mentortársai nem siettek a segítségére, amikor nem akart felmenni a színpadra.

Erika, de miért vagy megsértődve attól, hogy én nem állok fel táncolni?

– kérdezte tőle Puskás Peti.

Nem azért sértődtem meg, mert nem álltál fel táncolni. Azért sértődtem meg, mert bementem az asztal alá, már el akart menni, akkor minek mondtad még, minek hergeltétek, hogy húzzon ki az asztal alól? Nem akartam én kimenni vele táncolni! Ne csináljatok már belőlem bohócot, bazdmeg!

– mondta az énekesnő, akit ezt követően próbáltak meglágyítani a zsűritagok, de miután ByeAlex azt a fotót is megmutatta neki, amit a sérelmezett pillanatok alatt rögzített róla, Herceg felállt az asztaltól is kisétált a stúdióból.

Miller Dávid ölelésre tárta a karját, amikor meglátta a sértődött mentort, ő viszont tudomást sem vett róla.

Nem érdekel. Ekkora mocsokságot csinálni!

– mondta, miközben továbbhaladt.

Herceg ezt követően sem enyhült meg egy darabig, a stúdióba visszatérve több produkciót is leállított, melyeket a mentortársai még szívesen hallgattak volna, és amíg ő sokakat hazaküldött volna, a többiek továbbjuttatták őket.

A konfliktust végül Gáspár Laci oldotta fel, megígérte az énekesnőnek, hogyha legközelebb kényelmetlen helyzetbe kerül, megvédik. Erre Herceg is elismerte, hogy talán túlreagálta a helyzetet, és végül a közös táncuk is megvalósult Puskás Petivel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik