Szórakozás

Kelemen Anna: Nekem fontos a hazám, Isten és konzervatív értékek mentén élek a mai változó világban

Super TV2
Super TV2
Van most valakije, de a férfi épp foglalt.

Kelemen Anna a múlt héten Lakatos Leventének adott interjút, a minap pedig a Blikk is felkereste. A médiaszemélyiség a lapnak azt mondta, konzervatív értékrend szerint él, emellett viszont hangsúlyozza, szerinte ha egy ismert nő levetkőzik, nem lesz belőle értéktelen ember.

Kapcsolódó
Kelemen Anna: Azokban az években, amikor szerepeltem, masszívan kokainoztam
Nem tartja magát könnyen eladható karakternek Magyarországon.

Nekem fontos a hazám, Isten és konzervatív értékek mentén élek a mai változó világban, de hangsúlyozom, nem gondolkodok zárt társadalomban, ezért sem értem, hogy miért támadnak engem folyamatosan

– mondta Kelemen, leszögezve, a drogos és a felnőttfilmes korszakának már végérvényesen vége.

A celeb azt is elárulta a lapnak, hogy elfogadónak tartja magát, néhány nyugatról érkező mozgalmat viszont ijesztőnek talál, köztük a #metoo-t és a férfi-női identitásbeli kérdéseket is.

Kelemen úgy érzi, a szexualitása nincs még a helyén, ezért pszichológussal és pszichiáterrel dolgozik azon, hogy megtanulja, hogyan kötődhetne másokhoz.

Ez egy hangulatingadozás volt számomra, ezért is járok pszichiáterhez, hogy mik ezek. Én is tisztelettudó és megértő voltam, amikor például Szájer József lecsúszott az ereszcsatornán. A szexualitás része az egész személyiségemnek, én ilyen vagyok

– magyarázta.

Mint mondja, jelenleg van valaki az életében, a férfi viszont foglalt. Szívesen részt vett volna továbbá a Dancing with the Stars idei évadában, és a klasszikus televíziózáshoz is visszatérne, ha lehetősége adódna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik