Szórakozás

Életveszélybe került Kása András unokája: Leállt a veséje, meg kellett lékelni az agyát

TV2
TV2
A baba két és fél hónappal előbb született a vártnál.

Kása András, az Exatlon sztárja nemrég a Borsnak adott interjút, melyben elmesélte, hogy várandós lánya és annak kedvese Horvátországban nyaraltak, amikor a kismama minden előzmény nélkül rosszul lett. Hat és félhónapos terhes volt ekkor, amint beértek vele a kórházba, megindult nála a szülés. Olivér először inkubátorba került, úgy tűnt, minden rendben van vele.

Nagyon boldogok voltunk, de aztán egymás után több komplikáció lépett fel, élet és halál közt lebegett. Az egész család nagyon aggódik, nehezíti a helyzetet, hogy érthető módon ők még mindig a horvát kórházban vannak a kicsi augusztus 9-i születése óta. Az unokámnak közben leállt a veséje, meg kellett lékelni az agyát, de most már azért egyre több jó hírt is kapunk a kicsiről

– mondta a lapnak a sportoló, aki hamarosan a lánya 25. születésnapjának alkalmából 25-ször fogja körbe tekerni a Velencei-tavat megállás nélkül.

Aki szeretne akár egy, akár két, vagy több körre is csatlakozni, az tartson velem, ezzel támogatva engem a célom eléréséért és lányomékat kisunokánk, Olivér gyógyulásáért. És kérlek benneteket, minél többen imádkozzatok érte!

– tette hozzá

Ajánlott videó

Olvasói sztorik