Szórakozás

Sajátjaként vág fel szomszédja házával egy brit nő

Három háza van, de más otthonát mutogatja.

Egy nő észrevette, hogy a szomszédja kirakott egy képet a kertjéről és a házáról az Instagramjára, és úgy tett, mintha az övé lenne – írja a Mirror egy Mumsneten megjelent bejegyzés alapján.

A szomszéd a posztok szövegét olyan részletességgel írja meg, hogy tényleg azt gondolhatják a követői, hogy a saját házát hirdeti, elmesélte például, hogy több mint fél évet töltött az otthon kicsinosításával.

Ezzel még inkább felbosszantotta a ház eredeti tulajdonosát, mivel a szomszéd otthona jelenleg felújítás alatt van, ezért most nem nyújt valami szép látványt.

A szomszédnak elméletileg semmi szüksége nem lenne arra, hogy más büszkeségével vágjon fel, mivel neki három háza is van.

Igazam van, ha azt gondolom, hogy ez oltári pofátlanság? Érdemes lenne beszélnem vele? A férjem szerint inkább ne vesszek össze a szomszédommal, de ti mit gondoltok?

– tette fel a kérdést az oldalon.

Az egyik kommentelő megkérdezte, hogy miért nem írja oda a kép alá, hogy az ő házáról van szó, nem is érti, hogy ezt eddig miért nem tette meg. Egy másik felhasználó szerint azért, mert nem akarta nevesíteni magát, ezért azt tanácsolta, kérje meg az egyik ismerősét, hogy kommenteljen a kép alá, így nem fognak összeveszni a szomszéddal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik