Szórakozás

Hódi Pamela: Szerintem a legnagyobb hülyeség, mikor valaki azt mondja, jótékonykodni csöndben is lehet

FÜLÖP DÁNIEL / 24.HU
FÜLÖP DÁNIEL / 24.HU
Ő sem kürtöl világgá minden ilyen alkalmat, de úgy érzi, néhány ilyen tartalomnak el kell férnie az oldalán.

Hódi Pamela a minap az Instagram-oldalán jelentkezett be, gyerekeknek adományozott, a helyszínen pedig fotók is készültek. Úgy véli, ez nem olyasmi, amit teljes titokban lehet csak csinálni.

Szerintem a legnagyobb hülyeség, mikor valaki azt mondja, hogy jótékonykodni csöndben is lehet. Miért? Miért kéne ezt csöndben tenni, de minden mást a magánéletünkről hangosan megmutatni?

– kezdte sorait.

Hódi emlékeztette követőit, hogy az influenszerek jellemzően különböző termékeket mutatnak be, pénzköltésre sarkallják az embereket, így szerinte a jótékonykodásnak is helyet kell biztosítania az oldalán.

Nem erről szól az oldalam és nem kürtölök minden alkalmat világgá, de azt gondolom, egy ekkora számú oldalon ez is el kell, hogy férjen.

Az influenszert az idősebbik lánya, Nati is elkísérte az adományozásra. Mint mondja, odahaza az összes játékot összeszedték, amivel a gyerekek már nem játszanak, vagy amikre már neki és férjének nem volt szüksége, hogy olyanoknak adhassák, akiket boldoggá tehetnek ezek a holmik.

Annyi minden természetessé válik például az én gyermekeimnek is. A szép autó, új ruhák mert kezdődik az iskola, új iskolatáska, finom nasik és még sorolhatnám. Másoknak a te régi dolgaid lehetnek az ő új kedvencei

– folytatta Hódi, aki követőit is arra buzdítja, hogy ne a könnyebb utat válasszák, és ne a kukába dobják a fölöslegessé vált dolgaikat, hanem adják rászorulóknak.

A teljes bejegyzést ide kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik