Szórakozás

A Szívek szállodája színésze úgy érzi, egy epizódban gusztustalanul tárgyiasították

Archives du 7eme Art / Photo12 / AFP
Archives du 7eme Art / Photo12 / AFP
Bánja, hogy akkor nem emelt szót.

Scott Patterson évekig alakította Luke Danest a Szívek szállodája című amerikai sorozatban. A színész most egy podcastadásban elevenítette fel egy nem túl szép emlékét a forgatásról. A harmadik évadot vették fel, mikor az adott jelenetben két karakter az ő karakterének fenekéről beszélget.

Nagyon kényelmetlenül éreztem magam, tudtam, nagyon nincs rendben a dolog. Kínos volt, dühítő, hisz úgy bántak velem, mint egy tárggyal.

Paterson azt mondja, több felvételt is készítettek, ami nehezítette a dolgot.

Gusztustalan, hogy ezt el kellett viselnem ennyi felvételen át. Az egész csak a fenekéről, a fenekéről, a fenekéről szólt. Amikor nem forgattunk, hanem pihentünk, továbbra is ez volt a téma. Ez volt a legzavaróbb időszak, amit valaha átéltem a díszletben. Alig vártam, hogy vége legyen a napnak.

A színész azt mondja, bánja, hogy akkoriban nem beszélt az esetről, szerinte a nők részéről ugyanolyan undorító a férfiak tárgyiasítása, mint fordítva.

Az, hogy mindez 2003-ban történt, nem jelenti azt, hogy rendben volt. Sosincs rendben. Nagyon bánom, hogy nem szólaltam fel akkor, de ez volt a munkám, nem akartam vihart kavarni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik