Szórakozás

Zalatnay Sarolta: Ha összegeznem kéne az eddigi életemet, több szomorú, mint boldog percet számolhatnék meg

Kummer János / 24.hu
Kummer János / 24.hu
Elmondása szerint a magánéletében több a bánat, a karrierje viszont tele van sikerekkel.

Zalatnay Sarolta egy könyvbemutatón beszélgetett Vizsy Ferenc íróval, egy most megjelent kötete apropóján. Az énekesnő itt arról beszélt, hogy élete során több szomorúságban volt része, mint örömben.

Ha összegeznem kellene az eddigi életem történéseit, akkor azt hiszem, több a negatívum, mert több szomorú, mint boldog percet számolhatnék meg. Persze, ha külön veszem a magánéletemet és az énekesi karrieremet, akkor az előbbiben több a bánat, míg a pályám tele van sikerekkel és boldog pillanatokkal. Néhány ember miatt ért a legtöbb kudarc és bánat, mert naiv voltam, és végtelen bizalommal közeledtem hozzájuk, amit nem mindig kellett volna tennem

idézi Zalatnay-t a Blikk.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy kijár a temetőbe elhunyt szeretteihez, és a sírjuknál szokott beszélni hozzájuk. „Megnyitom a szívemet, és elmesélem nekik a jót és a rosszat is egyaránt” – mondta.

Zalatnay Sarolta egyébként nemrég regisztrált az Instagramra. Az első napján rögtön 77 képet posztolt, azóta pedig nemcsak a fotók gyűlnek a profilján, de a követőtábora is folyamatosan gyarapodik.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik