Szórakozás

Először indult smink nélkül egy versenyző a Miss Englandon, a döntőbe is bejutott

A szépségverseny 94 éves történetében erre még nem volt példa. Melisa Raouf a belső szépséget szeretné hirdetni.

Lenyűgözte a Miss England zsűrijét egy nő, aki a szépségverseny történetében először smink nélkül mérettette meg magát. Ilyenre a verseny 94 éves története alatt még nem volt példa – írja az Independent.

Melisa Raouf ráadásul sikeresen szerepelt a Miss England elődöntőjében és bejutott a döntőbe.

Korábban ezt a bemutatkozó videót készítették róla:

A 20 éves nő elmondta, eléggé ijesztő volt az élmény számára, de annál elképesztőbb volt így továbbjutni.

Sokat jelent ez számomra, mivel úgy érzem, sok lány csak azért sminkel, mert nyomást gyakorolnak rá. A hibáink tesznek minket azzá, akik vagyunk, és ez az, ami minden embert egyedivé tesz

– mondta Raouf, aki hozzátette, hogy rengeteg pozitív üzenetet kap a továbbjutása óta, szinten mindenki dicséri a bátorságát, több lány pedig azt üzente nekik, hogy magabiztosabbá váltak, miután látták, hogy smink nélkül indul el a szépségversenyen.

A 20 éves lány elmondta, hogy a későbbiekben sem változtat a „taktikán”, a döntőben is smink nélkül indul el.

A finálét egyébként október 17-én rendezik Coventryben, a Heart of England Konferencia- és Rendezvényközpontban 41 nő versenyezik majd a Miss England-címért.

A szépségverseny szervezője, Angie Beasley elmondta, hogy ez volt az első alkalom, amikor egy versenyző teljesen smink nélkül indult a kisminkelt lányok között.  Hozzátette, hogy bár ő nem ellenzi a make-upot, értékeli Raouf hozzáállását és sok sikert kívánt neki a döntőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik