Szórakozás

Próbafülkébe vizelt egy részeg rendőrnő Angliában

A 24 éves nő még a feletteseinek is hazudott az esetről, de megúszta egy figyelmeztetéssel.

A 24 éves Amelia Shearer részegen, egy próbafülkében végezte el a kisdolgát tavaly szeptemberben az egyik Urban Outfitters boltban az angliai Yorkban. Az esetet súlyosbítja, hogy nő a rendőrségnél dolgozik, ráadásul később hazudott a feletteseinek az esetről – írja a BBC.

A yorkshire-i Cleveland rendőrségén dolgozó nő ellen fegyelmi eljárás indult, amely után megállapították, hogy súlyos kötelezettségszegést követet el. A testület szerint Shearer magatartása méltatlan volt a rendőrséghez, de úgy döntöttek, nem bocsátják el a nőt, csak írásbeli figyelmeztetésben részesítik, indoklásuk szerint esélyt akarnak adni neki, hogy „jó útra térjen”.

A fegyelmi testület elnöke, Ogheneruona Iguyovwe azt mondta, hogy a rendőröktől kiemelkedően magas magatartási normákat várnak el, ezért alaposan meg kell gondolniuk, hogy mit tesznek.

Shearer a meghallgatásán elmondta, hogy aznap szolgálaton kívül volt, és mielőtt betért az üzletbe, megivott vagy fél üveg Proseccót, három koktél és egy whiskey-kólát is. A boltban megkérdezte az egyik eladót, hogy merre van a vécé, amikor elmondták neki, hogy nincs ilyen helyiség a vendégek számára, bement az öltözőfülkébe és könnyített magán. Az üzletvezető szerint az eset miatt mind a kilenc próbafülkét be kellett zárniuk, és végül 492 fontot (kb. 236 ezer forint) fizettek a takarításért.

A nő később azt mondta a felettesének, hogy csak egy ruhát akart felpróbálni, és tagadta, hogy a fülkébe pisilt volna, de ennek ellenére is megúszta a figyelmeztetéssel.

Shearer egyébként 2019-ben csatlakozott a rendőrséghez, önmagát harsány, vicces figurának tartja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik