Szórakozás

Dylan Sprouse izlandi viking tradíció szerint még a házasság előtt szeretne gyereket, Palvin Barbara meg pont fordítva

Daniele Venturelli / WireImage / Getty Images
Daniele Venturelli / WireImage / Getty Images
„De a megoldás úgyis az lesz, hogy a nő dönt, a férfi meg hallgat rá” - mondja a modell.

Palvin Barbara és amerikai színész kedvese, Dylan Sprouse 2018 óta alkotnak egy párt, már a közös otthonukat is megvették Los Angelesben, amit közösen újítottak fel, de még ma is alakítgatják.

Kapcsolódó

Megtaláltam az igazit. Nincs kétség bennem, hogy Dylan számomra a nagy ő. Most már van egy közös otthonunk is, amit nyolc hónap alatt együtt újítottuk fel, 90%-osan kész is van, úgyhogy egy ideje már be is költöztünk

mondta a Best magazinnak a modell, aki havonta hazalátogat Magyarországra a családjához, időnként a párját is magával hozva.

Palvin elmondása szerint Sprouse egy ideje már próbálkozik a magyar nyelv elsajátításával, de egyelőre nem megy neki túl jól. A színész úgy véli, könnyebb dolga lesz, ha megszületik majd a gyerekük, akivel együtt merülhet majd el nyelvtanulásban.

Ami a gyerekvállalást illeti, mindketten szeretnének családot, bár eltérő elképzeléseik vannak ezt illetően. A színész hét gyereket szeretne, míg a modell egyet vagy kettőt, és másként gondolkodnak a házasságról is.

Dylan az izlandi viking tradícióit követi. Eszerint ő a férfi, én a nő, és igenis előbb jöjjenek a gyerekek, csak aztán a házasság. Én viszont pont fordítva gondolom. De a megoldás úgyis az lesz, hogy a nő dönt, a férfi meg hallgat rá

– mondta Palvin, aki szerint meglehet, hogy a két gyerek már az első próbálkozásra összejön, hiszen a Sprouse családjában rengeteg ikerpár van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik