Szórakozás

Egy álma teljesült a kilencéves kisfiúnak, amikor kapott egy varrógépet

Samet korábban sokat támadták az iskolában a fura hobbija miatt, de ma már hatalmas rajongótábora van.

Madarat lehetett volna fogatni a kilencéves Sammel, a Massachusetts-ben élő kisfiú ugyanis egy varrógépet kapott a születésnapjára.

A CBS videójában látszik, a fiú mennyire örül az ajándéknak, örömét tovább fokozza, amikor kiderült, hogy egy Singer varrógépet kapott szüleitől.

A születésnapi meglepetésről készült videót korábban feltöltötték a TikTokra, már több millió megtekintésnél jár.

@daddyfiles Happy birthday, Sammy. Sew amazing! #sewing #gender #parenting #genderroles #raisingboys #boyswhosew #singersewingmachine #toxicmasculinity ♬ original sound - Aaron

Szülei, Aaron és MJ elmondták, hogy fiúkat nagyon sokat támadták az iskolában a többiek számára fura hobbija miatt, a varrás mellett azért is, mert szereti kifesteni a körmeit.

Miután azonban megjelent a videó a közösségi oldalon, Samnek hamar hatalmas rajongótábora lett, és a kommentszekció védelmébe is vette a varrásszabadság jegyében.

Édesapja teljesen meghatódott, amikor sorra olvasta a kommenteket, a többség egyszerűen csak  „csodálatosnak” nevezte a kisfiút.

A CBS riporterei is mellé álltak, David Begnaud kifestette a körmeit támogatása jeléül, Nate Burleson pedig bevallotta, hogy maga is sokat varrt a középiskolában.

Sam reagált is, azt mondta, imádja Begnaud körmeit, és Burleson mondatai is különösen jólestek neki.

Ő egy volt focista és varrni is szokott! Ez annyira menő, imádom!

– mondta a kisfiú, aki egyébként sok mindent szokott készíteni, ruhákat, táskákat vagy éppen hajgumit, amihez épp kedve van.

Sam még egy varrótáborba is elment a nyáron, ahol ő volt az egyedüli fiú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik