Szórakozás

Fluor Tóth Gabiról: Szereti ártatlannak beállítani magát, de azért előbújik belőle a tapolcai vipera

Marjai János / Mohos Márton / 24.hu
Marjai János / Mohos Márton / 24.hu
A rapper azt állítja, az énekesnő azt kérte tőle, innentől kezdve minden alkalommal hívja fel, mielőtt posztolna róla.

Egy héttel ezelőtt a Pénzcentrumon jelent meg egy cikk, melyben egy óraszakértő arról nyilatkozott, hogy Tóth Gabi az Instagram-posztjai alapján egy közel hétmillió forintos Rolex órát birtokol. A cikk megjelenése után nem sokkal Fluor Tomi a következő szöveget tette közzé a Twitter-oldalán:

ha tudtam volna, hogy 7 milliós rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben.

Kapcsolódó

A Wellhello rappere a Story magazinnak mesélt arról, hogy álszentnek tartja az énekesnőt, aki állítása szerint a kiírása után SMS-ekkel kezdte bombázni, és a háta mögött szapulja őt.

Rettenetes álszentnek gondolom őt, aki egyik pillanatban olyan, mint Isten nyugosztalja, Berki Krisztián, a másikban meg mint egy apáca. Akkor most ő melyik is igazából?

– tette fel a kérdést Fluor, hozzátéve: Tóth Gabi azt írta neki, szerinte a rapper tele van gyűlölettel, ő viszont nem ért egyet ezzel. Elmondása szerint csupán a képmutatás szúrja a szemét.

Semmi baj nem lenne, ha azt kommunikálná, hogy szereti a fényűzést. De ő állítja magáról, hogy szerény keresztény lány, akinek nemhogy drága bébiszitterre, de a zebrán átmenni sincs pénze

– magyarázta.

Az üzeneváltás vége a rapper szerint az lett, hogy az énekesnő arra kérte őt, legközelebb inkább mindig hívja fel, mielőtt posztolna róla valamit. Fluor végül tiltva is lett Tóth Gabi közösségi-oldaláról.

Mondtam neki, hogy azért nem hívom fel, mert ha azt akarom, hogy a képembe hazudjanak, arra van más platform. (…) Szereti beállítani magát ártatlannak, de azért előbújik belőle a tapolcai vipera. Letiltott az oldaláról, de kapom a képeket a kommentjeiről, például hogy ha nem bulizom el, nekem is lenne Rolexem.

A rapper hozzátette, neki is lenne pénze drága órára, de nem költ ilyesmire, mivel más az értékrendje. Mint mondja, korábban jó kapcsolata volt az énekesnővel, továbbra is tehetségesnek tartja, de szerinte botránykeltés helyett inkább dalírásba kellene fektetnie az energiáit.

Szerintem eggyel szerencsésebb lenne, ha Gabi a botrányok helyett néha megfogna egy ceruzát, és írna egy dalt. Merthogy nem tudok az elmúlt tíz évből egy Tóth Gabi-slágert sem mondani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik