Szórakozás

Nagy Feró és Charlie is kiakadt ByeAlex kijelentésén, miszerint nem tartaná magát ízlésesnek, ha öregen „balfaszkodna” a közönségnek

Farkas Norbert / Varga Jennifer / Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Farkas Norbert / Varga Jennifer / Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Delhusa Gjon sem osztja a véleményét, Pál Éva viszont megérti.

ByeAlex már korábban beszélt arról, hogy nem foglalkoztatja a hosszú élet gondolata, 50 évesen már színpadon sem szeretne állni, tart ugyanis attól, hogy az idő múlásával megszűnik az az ember lenni, akit szeret viszontlátani a tükörben.

Kapcsolódó
ByeAlex: Egy pszichológus egyszer azt mondta, hogy van bennem egy enyhe szociopatizmus
Kijelentette, hogy a hosszú élet gondolata sem foglalkoztatja.

Az énekes nemrég a Story magazinnak is elmondta, hogy ezzel kapcsolatban nem változott a váleménye.

Egyszerűen nem látom magam ott sokáig. Ha már nem vagyok kellően fiatal, aktív, jól kinéző előadó, nem érezném jól magam odafenn. Nem tartanám magam ízlésesnek és hitelesnek, ha öregen balfaszkodnék a közönségnek

– magyarázta.

A lap olyan előadókat is megkeresett ByeAlex véleményének kapcsán, akik évtizedek óta állnak színpadon. Nem mindegyikük fogadta jól az énekes gondolatait.

Hál’ istennek, fiatalkoromban sem balfaszoskodtam, és most sem érzem úgy. Hogy is hívják a fiatalembert? Bye-bye Alex?

– kérdezett vissza Nagy Feró, aki szerint az X-Faktor mentorából a televízió csinált sztárt, a zenéjét pedig műanyagnak nevezte.

Én soha nem mondtam még rosszat fiatal kollégákról sem. Amit eddig ő lerakott az asztalra, az egy műanyag, saját magát sem látja igazából. Semmit sem csinált, és a szájára veszi az idősebbeket? Majd ha ő írja az Anyám tyúkját, akkor esetleg.

A 76 éves Charlie szintúgy nem volt lenyűgözve ByeAlex kijelentésétől, tömören felelt a Story megkeresésére:

Kérdem én, ki az a ByeAlex? Nem érdemes foglalkozni vele, zsűrizgessen még vagy húsz évig, mást nem tudok mondani.

A lap Delhusa Gjont is megszólaltatta, aki azt tanácsolta az X-Faktor mentorának, hogy ha azt hiszi, ötvenévesen már „öreg trotty” lesz, hát ismerkedjen meg vele, és ne feledkezzen meg a közönségéről, ők ugyanis jobb esetben nem felejtik el a kedvenceiket.

Pál Éva, a Neoton Família egykori sztárja már át tudta érezni ByeAlex kijelentését, ő azt mondja, havi egy-két koncert is megterhelő a számára, úgy érzi, 72 évesen már nem tudja azt a teljesítményt nyújtani a színpadon, amit elvárna magától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik