Szórakozás

Lotfi Begi négy hónapja nem iszik, 17 kilót fogyott: Szégyelltem azt, ahogy kinéztem

RTL KLUB
RTL KLUB

A negyvenéves dj, Lotfi Begi a Blikknek nyilatkozott arról, hogy egy ideje letette az alkoholt, ugyanis több okból is elege lett belőle. Azt mondja, évekig sokszor úgy lépett színpadra, hogy le-lecsúszott egy-két feles, fellépései után is bulizott, ahol szintén szerepet játszott az alkohol.

Évek óta küzdök a súlyommal. Már számtalan diétát és fogyókúrát kipróbáltam, de egyikkel sem tudtam tartós eredményt elérni. Egyre jobban zavart, amit látok a tükörben vagy a fellépéseken készült videókon, fotókon. Nem éreztem jól magam a bőrömben, szégyelltem azt, ahogy kinéztem, ezért drasztikus változásra volt szükségem.

Azt mondja, az alkohol sok kalóriát tartalmaz, az pedig nem megoldás, hogy keveset evett eközben, nehogy elhízzon: „Április óta azonban egyáltalán nem fogyasztok alkoholt és munka után bulizni sem maradok. A változásnak pedig hamar látványos eredményei lettek, már 17 kilótól sikerült megszabadulnom”.

A dj úgy fogalmaz, otthon is energikusabb lett.

Sokszor előfordult, hogy a másnaposság miatt fáradt, levert voltam és nem tudtam a gyerekekkel játszani vagy elmenni velük valamilyen programra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik